Met zo'n voorraad boeken en kookboeken moet je je ervaringen wel gaan delen... Ik test boeken en recepten en onthoud via mijn weblog het resultaat.
donderdag, juli 13, 2006
Bakken: pasta met parmaham en rucola
Pasta met parmaham, rucola en balsamico azijn
Pasta met weinig ingrediënten is meestal het lekkerst. Deze variant maak ik vaak als ik alleen thuis ben.
Nodig:
250 gr pasta
6 plakken parmaham
2 el olijfolie
3 el balsamico azijn
100 gram rucola
Zout en peper
Werkwijze:
Kook de pasta in ruim water met een beetje zout. Leg de plakken ham op een stuk bakpapier onder de grill. Laat ze knapperig worden en haal ze dan uit de oven en leg ze op keukenpapier. Het duurt 5-10 minuten voordat de ham knapperig is.
Als de pasta klaar is, roer je de olijfolie, azijn, rucola, zout en peper erdoor. Doe de pasta op een bord en leg de parmaham erop.
Voor twee personen
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten